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Sunday 13 August 2017

JUNGALI MASS Recipe



RECIPE In ENGLISH


Ingredients


Time : 50 Minutes

Meat
Clarified butter or oil
Whole red chillies
Salt according to the taste
and water



Procedure

1.Jungli Maas does not take time to prepare. First heat the clarified butter or oil in a pan and put the meat in it. After about ten minutes put salt to it according to the taste, and the whole red chillies.
2. Keep adding little water frequently. Try to maintain a balance between the boiling and frying part of the meat. Both the activities should be done simultaneously. Dry the water when it is tender.
3. Serve it hot. Yummy to eat



Jungli Mass Recipe


RECIPE In HINDI

सामग्री


समय : 50 मिनट

मांस
स्पष्ट मक्खन या तेल
पूरी लाल मिर्च
स्वाद के अनुसार नमक
और पानी



प्रक्रिया/बनाने का तरीका


1. जोग्ली मास तैयार करने के लिए समय नहीं लेता है। पहले पैन में स्पष्ट मक्खन या तेल गरम करें और उसमें मांस डाल दें। लगभग दस मिनट के बाद स्वाद के अनुसार नमक डालकर, और पूरी लाल मिर्च
2. अक्सर थोड़ा पानी जोड़ते रहें। मांस के उबलते और फ्राइंग भाग के बीच संतुलन बनाए रखने की कोशिश करें। दोनों गतिविधियों को एक साथ किया जाना चाहिए जब यह निविदा है तो पानी सूखें।
3. यह गरम परोसें। खाने के लिए स्वादिष्ट



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